Polițiștii suceveni au amendat 47 de pietoni care au traversat neregulamentar


Intră acum și în grupul de

Serviciul Rutier Suceava împreună cu formaţiunile de profil din cadrul polițiilor municipale și orășenești au organizat în zilele de 24 și 25 aprilie a.c. o acţiune în vederea depistării pietonilor care traversează neregulamentar, precum şi a conducătorilor auto care nu acordă prioritate de trecere pietonilor angajaţi în traversarea străzii prin locuri special amenajate.

Potrivit Poliției Județene Suceava, în cadrul acţiunii au fost constatate cinci infracţiuni şi au fost aplicate 286 de sancţiuni contravenționale, în valoare de 91.320 lei, din care 47 față de pietonii care au traversat neregulamentar.

De asemenea, au fost reţinute 18 permise de conducere, au fost retrase 13 certificate de înmatriculare și a fost confiscat un moped.

Polițiștii au depistat miercuri, 25 aprilie a.c., la ora 18.50, un bărbat din municipiul Vatra Dornei în timp ce conducea autoturismul pe strada Nichituseni din localitate, având permisul de conducere reținut și o alcoolemie de 0,35 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză s-a întocmit dosar penal, conducătorul auto fiind și sancţionat contravenţional. (M.T.)


Intră acum și în grupul de