Un puști din Voitinel care a luat mașina tatălui său, urmărit de poliție câteva sute de metri până a intrat cu mașina în curtea casei


Intră acum și în grupul de

 Un adolescent de 15 ani din Voitinel este cercetat penal după ce a luat mașina tatălui său, fără știința acestuia și a condus-o prin comună, fiind depistat de un echipaj de poliție care l-a urmărit până când tânărul a intrat în curtea casei sale.

Potrivit Poliției Județene Suceava, sâmbătă seara, în timp acționa pe raza comunei Voitinel, o patrulă din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Gălănești, a observat un autoturism la volanul căruia se afla un tânăr ce părea a fi minor, motiv pentru care s-a procedat la urmărirea autoturismului cu autospeciala de poliție.

Tânărul aflat la volan a continuat deplasarea circa 400 de metri, după care a pătruns brusc în curtea unui imobil, a oprit mașina și a coborât, cu intenția de a pătrunde în imobil, însă a fost somat de polițiști și s-a oprit.

Fiind legitimat, polițiștii au stabilit faptul că, tânărul de la volan este un localnic de 15 ani, care locuiește în imobilul în curtea căruia a pătruns, nu posedă permis de conducere și a luat autoturismul ce aparține tatălui său  fără știrea acestuia.

În acest caz a fost deschis un dosar penal pentru  „furt în scop de folosință” și „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, ce va fi soluționat procedural.(N.B.)


Intră acum și în grupul de