Trei mașini implicate într-o tamponare în lanț, la Câmpulung Moldovenesc


Intră acum și în grupul de

Trei mașini au fost implicate luni după-amiază într-o tamponare în lanț ce s-a produs în municipiul Câmpulung Moldovenesc.

Potrivit Poliției Județene Suceava, accidentul a avut loc luni, 30 aprilie a.c., în jurul orei 16.45, pe strada Calea Bucovinei din municipiul Câmpulung Moldovenesc.

„Un tânăr de 18 ani din județul Buzău nu a păstrat o distanță regulamentară în mers și a intrat în coliziune față-spate cu autoturismul oprit în fața sa și condus de un bărbat de 50 de ani, din județul Botoșani, pe care l-a proiectat în autoturismul din față, condus de o femeie de 37 de ani, din județul Vrancea”, a arătat Poliția Suceava.

Astfel, în urma accidentului, o femeie de 48 de ani, din județul Botoșani, pasageră în autoturismul condus de bărbatul de 50 de ani, a fost rănită ușor, fiind transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, fără să necesite internarea.

Cei trei conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Polițiștii au întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural. (M.T.)


Intră acum și în grupul de