Băut și fără permis, un bărbat din comuna Verești a condus un tractor neînregistrat și a provocat un accident


Intră acum și în grupul de

Un bărbat de 60 de ani, din comuna Verești, este cercetat de polițiști după ce a provocat un accident.

Potrivit Poliției Județene Suceava, luni, 30 aprilie a.c., la ora 20.15, Secția 2 Poliție Rurală Ipotești a fost sesizată prin „S.N.U.A.U. 112” despre faptul că pe DJ 290, din comuna Vereşti, a avut loc un accident de circulaţie soldat cu pagube materiale, iar conducătorul auto vinovat este sub influenţa băuturilor alcoolice.

„Polițiștii deplasați la fața locului au identificat pe DJ 290, din localitatea Hancea, autoturismul condus de un bărbat din municipiul Fălticeni, care prezenta avarii în urma coliziunii cu un tractor agricol neînregistrat și pe conducătorul acestuia, un bărbat de 60 de ani, din comuna Verești”, a precizat IPJ Suceava.

Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ pentru bărbatul din municipiul Fălticeni și de 0,79 mg/l alcool pur în aerul expirat, pentru bărbatul de 60 de ani,  căruia, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Totodată, în urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că  bărbatul de 60 de ani nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule.

IPJ Suceava a mai arătat că în acest caz a fost întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere” și „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, ce va fi soluționat procedural. (M.T.)


Intră acum și în grupul de