Șoferi depistați de polițiștii suceveni după ce s-au urcat la volan băuți


Intră acum și în grupul de

Mai mulți șoferi s-au ales cu dosare penale după ce s-au urcat la volan băuţi.

Potrivit unui comunicat al IPJ Suceava, marți, 1 mai, la ora 03.45, o patrulă din cadrul Secției 8 Poliție Rurală Adâncata, a oprit pentru control pe DN 29A, din comuna Adâncata, autoturismul condus de un bărbat de 35 de ani, din comuna Zvoriștea.

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,54 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

De asemenea, tot marți, la ora 18.34, un echipaj din cadrul  Poliţiei oraşului Siret, a oprit pentru control  pe DC 35, din comuna Grămești, autoturismul condus de un localnic de 48 de ani, care a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,85 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Un alt șofer, un bărbat de 40 de ani, din comuna Horodnic de Jos, a fost depistat de un echipaj de poliție din Marginea în timp ce conducea cu o alcoolemie de 0,68 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Un bărbat de 45 de ani, din comuna Dornești, ce conducea un tractor neînregistrat a fost depistat de o patrulă din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Marginea. Mai mult, bărbatul emana halenă alcoolică, fapt pentru care a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,94 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Astfel, polițiștii i-au întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de „conducerea unui vehicul neînregistrat” și „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, ce va fi soluționat procedural.

Intră acum și în grupul de