Coliziune în intersecția DJ 176 cu DN 17 A din Vatra Moldoviței între un motociclist polonez și un autoturism condus de un sucevean cu permisul suspendat


Intră acum și în grupul de

Un bărbat de 76 de ani din comuna Vatra Moldoviței este cercetat penal după ce a fost implicat într-un incident rutier cu un motociclist polonez.

Potrivit Poliției Județene Suceava, miercuri după amiaza, Secţia 14 Poliţie Rurală Vama a fost sesizată despre faptul că, la intersecţia DJ 176, cu DN 17A, din comuna Vatra Moldoviței, a avut loc un eveniment rutier soldat cu pagube materiale.

Polițiștii deplasați la faţa locului au identificat autoturismul condus de un localnic de 76 de ani  și motocicleta condusă de un cetățean polonez.

Cei doi conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că, bărbatul de 76 de ani are permisul de conducere suspendat din 22 martie 2018.

În acest caz bărbatul de 76 de ani este cercetat penal pentru ”conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendat”.

 


Intră acum și în grupul de