Doi soți din Maramureş s-au ales cu dosare penale, după ce polițiștii din Vatra Dornei au constatat că femeia i-a dat soțului mașina, deși acesta are permisul suspendat


Intră acum și în grupul de

Doi soți din Maramureş s-au ales cu dosare penale, după ce femeia i-a dat soțului mașina, deși acesta are permisul de conducere suspendat.

Potrivit IPJ Suceava, luni, 7 mai a.c., la ora 12.38, un echipaj rutier din cadrul Poliției municipiului Vatra Dornei a oprit pentru control pe DN 17 din comuna Coşna autoturismul condus de un bărbat de 56 de ani din judeţul Maramureş, înregistrat de aparatul radar în timp ce rula cu viteza de 72 km/h în localitate.

„În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că bărbatul are permisul de conducere suspendat, iar autoturismul i-a fost încredinţat spre a fi condus pe drumurile publice de către soţia sa”, a arătat Poliția Suceava.

Astfel, bărbatul de 56 de ani este cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul având permisul de conducere suspendat”, iar soția acestuia sub aspectul comiterii infracțiunii de ”încredințarea unui vehicul pentru a fi condus pe drumurile publice unei persoane despre care știa că nu posedă permis de conducere”, ce va fi soluționat procedural. (M.T.)


Intră acum și în grupul de