Tânăr din Marginea prins în timp ce conducea cu 121 km/h în localitate

Serviciul Rutier Suceava și formaţiunile de profil din cadrul polițiilor municipale și orășenești au organizat, în perioada 4 – 6 mai 2018, o acţiune pe raza județului pe linia combaterii excesului de viteză şi a depăşirilor neregulamentare.

Potrivit IPJ Suceava, în cadrul acţiunii au fost aplicate 585 de sancţiuni contravenționale, în valoare de 200.825 lei, din care 368 pentru încălcarea regimului legal de viteză, 15 pentru depăşiri neregulamentare și 202 pentru alte abateri.

„Poliţiştii au reţinut 63 permise de conducere, din care 43 pentru viteză și 20 alte cauze şi au retras 10 certificate de înmatriculare”, a precizat Poliția Suceava.

IPJ Suceava a menționat că în cadrul acțiunii un tânăr de 27 de ani, din comuna Marginea, a fost înregistrat de aparatul radar din dotarea poliției în timp ce conducea autoturismul pe DN 17A, în comuna Marginea cu viteza de 121 km/h.

Tânărul a fost sancționat contravențional, iar polițiștii i-au reținut permisul de conducere în vederea suspendării. (M.T.)