Rectorul Academiei de Științe Economice din Republica Moldova va fi distins cu titlul de Doctor Honoris Causa al Universităţii „Ştefan cel Mare” Suceava


Intră acum și în grupul de

Rectorul Academiei de Științe Economice din Republica Moldova, academician Grigore Belostecinic, va fi distins cu titlul de Doctor Honoris Causa al Universităţii „Ştefan cel Mare” Suceava.

Ceremonia de acordare a titlului de Doctor Honoris Causa al Universităţii „Ştefan cel Mare” Suceava va avea loc vineri, 11 mai a.c., de la ora 11.00, în Auditoriumul USV „Joseph Schmidt”.

Profesorul universitar Grigore Belostecinic este doctor habilitat în ştiinţe economice, specialitatea „Marketing logistică”.

De asemenea, Grigore Belostecinic este rector al Academiei de Studii Economice din Republica Moldova din 2001, iar din 2010 până în 2015 a fost deputat în Parlamentul Republicii Moldova.

Grigore Belostecinic a publicat peste 120 de lucrări științifice și metodice, iar din 2012 este academician al Academiei de Ştiinţe a Moldovei.

De asemenea, rectorul Academiei de Științe Economice din Republica Moldova este membru-corespondent al Academiei Internaţionale de Management, membru de Onoare al Academiei Româno-Americane de Ştiinţe şi Arte, membru de Onoare al Asociaţiei Italiene de Logistică, membru de Onoare al Institutului Naţional de Cercetări Economice al Academiei Române, membru corespondent al Academiei Româno-Americane de Ştiinţe şi Arte.

Foto: http://www.jc.md

Academicianul Grigore Belostecinic a mai fost distins cu Doctor Honoris Causa al Universităţii Economice „D. Ţenov”, or. Sviştov, Bulgaria – 2010, Doctor Honoris Causa al Universităţii „Lucian Blaga” din Sibiu, România – 2009, Doctor Honoris Causa al Universităţii „Ovidius” din Constanţa, România – 2008 și Doctor Honoris Causa al al Universității de Stat de Economie și Comerț din or. Kiev, Ucraina.

Precizăm că Senatul Universităţii „Ştefan cel Mare” Suceava  a hotărât pe 22 martie a.c. conferirea titlului de Doctor Honoris Causa al USV rectorului Academiei de Științe Economice din Republica Moldova, academician Grigore Belostecinic. (M.T.)


Intră acum și în grupul de