Accident grav pe DN 2 la Dărmănești cu trei mașini implicate: O persoană a murit, iar alte două au fost rănite


Intră acum și în grupul de

Un accident rutier grav s-a produs duminică în jurul orei 14:00, pe DN2, pe raza localității Dărmănești, în urma căruia au rezultat trei victime, dintre care una încarcerată.

Potrivit ISU Suceava, la fața locului au intervenit modulul SMURD al Detașamentului Suceava, cu o ambulanță SMURD TIM și o autospecială pentru descarcerare, și două echipaje ale Serviciului de Ambulanță Județean.

Din nefericire, una dintre victime, o femeie în vârstă de 82 de ani, era în stop cardio respirator, și în ciuda manevrelor de resuscitare executate de către salvatori, aceasta a fost declarată decedată.

Celelalte două victime, conștiente, au fost transportate la spital pentru investigații suplimentare.

Potrivit cercetărilor Poliției, un bărbat de 84 de ani din Rădăuți conducea un autoturism Dacia Logan dinspre Rădăuți spre Suceava, în mașină fiind și soția lui în vârstă de 82 de ani.

Aflta în spatele Daciei Logan, un bărbat din Iași care conducea un Opel Corsa, a încercat să intre în depășirea acestei mașini, dar a constatat că nu are cum să facă această manevră și a revenit pe banda lui de mers, dar a lovit în spate Dacia Logan care a fost proiectată pe contrasens fiind lovită în partea din față de un autoturism Skoda, condus de un bărbat din Botoșani.

În urma impactului, femeia în vârstă de 82 de ani a murit.

În acest caz Poliția a deschis un dosar de cercetare penală pentru ucidere din culpă.


Intră acum și în grupul de