Un tânăr din Marginea care s-a urcat băut la volan a pierdut controlul asupra mașinii, a lovit doi stâlpi și a rămas suspendat


Intră acum și în grupul de

Un tânăr de 20 ani, din comuna Marginea, s-a ales cu dosar penal după ce s-a urcat băut la volan, a pierdut controlul asupra mașinii, a lovit doi stâlpi și a rămas suspendat.

Potrivit IPJ Suceava, duminică, 13 mai a.c., la ora 06.21, Poliţia municipiului Suceava a fost sesizată despre faptul că pe o alee alăturată străzii Teodor Stefaneli din localitate a pătruns un autoturism al cărui conducător auto este în stare de ebrietate.

FOTO: satmareanul.net

„Polițiștii deplasați la fața locului au stabilit faptul că la 13.05.2018, în jurul orei 05.45, în timp ce conducea autoturismul pe strada Teodor Stefaneli din municipiul Suceava, un tânăr de 20 ani, din comuna Marginea, aflat sub influența băuturilor alcoolice, a pătruns pe o alee pietonală care face legătura cu strada Petru Mușat, a pierdut controlul asupra direcției de mers și a  lovit doi stâlpi metalici, rămânând suspendat”, a precizat IPJ Suceava.

Astfel, autoturismul a fost avariat, iar cei doi stâlpi metalici distruși.

Întrucât emana halenă alcoolică, polițiștii i-au solicitat conducătorului auto să se supună testului cu aparatul etilotest, însă acesta a refuzat, după care, la spital i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Polițiștii au deschis un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, ce va fi soluționat procedural.

(M.T.)


Intră acum și în grupul de