Trei răniți pe Calea Unirii din Suceava după ce un șofer din Liteni a intrat într-o intersecție pe culoarea roșie a semaforului lovind o mașină care circula corect


Intră acum și în grupul de

Trei persoane au fost rănite, luni după amiaza, pe Calea Unirii din Suceava, după ce un șofer din Liteni nu a respectat culoarea roșie a semaforului și a intrat într-o intersecție, lovind o mașină care circula corect.

Astfel, potrivit cercetărilor polițiștilor suceveni, un tânăr de 26 de ani din Liteni, conducea, luni, în jurul orelor 13:35 un autoturismul VW Golf pe strada Calea Unirii din Suceava dinspre zona centrală spre Burdujeni, iar în zona intersecţiei semaforizate cu strada care face accesul către Denis Shoes nu a respectat semnificaţia culorii roşii a semaforului electric intrând în coliziune cu autoturismul marca VW Polo, care era condus de o femeie de 30 ani din oraşul Salcea care efectua un viraj la stânga pe culoarea verde a semaforului.

În urma impactului, cei doi șoferi și o pasageră din prima mașină au suferit leziuni ușoare, fiind preluaţi de echipaje medicale de urgenţă şi transportaţi la U.P.U.- Spitalul Judeţean de Urgenţă Sf. Ioan cel Nou Suceava.(N.B.)

 


Intră acum și în grupul de