Sucevean plasat sub control judiciar după ce a amenințat un polițist că va avea soarta polițistului omorât în Gara Burdujeni


Intră acum și în grupul de

Un sucevean a fost plasat, marți, sub control judiciar timp de 60 de zile fiind acuzat de ultraj după ce a amenințat un agent de poliție că va avea soarta polițistului omorât în Gara Burdujeni.

Procurori ai Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava au dispus, marți, punerea în mişcare a acţiunii penale şi au instituit măsura controlului judiciar pentru o durată de 60 de zile faţă de inculpatul M.C. sub aspectul comiterii infracţiunii de ultraj, anunță Parchetul Judecătoriei Suceava.

Potrivit cercetărilor, la data de 26.04.2018, în timp ce agentul de poliţie M.I.M. se afla în exercitarea atribuţiilor de serviciu pe raza unei localităţi din județul Suceava, efectuând activităţi specifice pe linia traficului rutier, a fost ameninţat cu acte de suprimare a vieţii de M.C..

Procurorii arată că, în amenințare,  agresorul a făcut referire la infracţiunea de omor din cursul anului 2017, comisă asupra unui agent de poliţie în Gara Burdujeni.

În acest caz urmărirea penală a fost efectuată de procurori din cadrul Parchetului de  pe lângă Judecătoria Suceava.

Cercetările continuă în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor de fapt şi a stabilirii răspunderii penale, precizează sursa citată. (N.B.)

 


Intră acum și în grupul de