Cinci tineri au fost reținuți de polițiștii suceveni pentru loviri sau alte violenţe și tulburarea ordinii și liniștii publice, în urma unui scandal într-un club din Siret


Intră acum și în grupul de

Cinci persoane care au săvârşit acte de violenţă şi de tulburare a liniştii publice au fost încarcerate în arestul Poliției Suceava.

Potrivit Poliției Județene Suceava, pe 13 mai a.c., Poliția Orașului Siret a fost  sesizată prin SNUAU 112 cu privire la faptul că în incinta unui club din oraşul Siret a avut loc o agresiune.

„Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că la 13.05.2018, în jurul orei 01.32,  şapte tineri cu vârste cuprinse între 18 şi 29 de ani, toţi din oraşul Siret, având asupra lor obiecte contondente și tăietor-înțepătoare, au provocat scandal în incinta unui club din localitate, ocazie cu care au agresat două persoane, de  27 şi 23 de ani din oraşul Siret și au distrus oglinda retrovizoare a unui autoturism din parcarea clubului”, a precizat Poliția Suceava.

Sursa citată a menționat că marți, 15 mai a.c., poliţişti și lucrători din cadrul Serviciului Acţiuni Speciale și a unei grupe de jandarmi din cadrul I.J.J. Suceava au pus în executare cinci mandate de percheziție domiciliară emise de Judecătoria Rădăuți.

Astfel, în urma probatoriului administrat în cauză, faţă de cinci suspecţi a fost dispusă măsura reţinerii pentru o perioadă de  24 de ore pentru săvârşirea infracţiunilor de „lovirea sau alte violenţe” și „tulburarea ordinii şi liniştii publice”, aceştia fiind  introduși  în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al I.P.J. Suceava, faţă de ceilalţi doi suspecţi cercetările fiind continuate în stare de libertate.

Poliţiştii atrag încă o dată atenţia celor care nesocotesc normele legale că vor acţiona în continuare cu fermitate maximă, comportamentele de tip antisocial de natură a afecta gradul de siguranţă al cetăţenilor nefiind tolerate.

„Conducerea IPJ Suceava îi avertizează încă o dată pe cei pretabili la săvârşirea de fapte antisociale că poliţiştii vor acţiona cu profesionalism şi fermitate  maximă în orice situaţie de natură a aduce atingere ordinii şi liniştii publice, măsurile privative de liberate urmând a fi dispuse conform prevederilor legale”, a arătat IPJ Suceava.

(M.T.)


Intră acum și în grupul de