Audi căutat de autoritățile din Marea Britanie, descoperit în Vama Siret


Intră acum și în grupul de

Polițiștii de frontieră din Vama Siret au descoperit în urma unui control vamal un autoturism marca Audi, ce figura ca fiind căutat de autorităţile din Marea Britanie.

Ofiţerul pentru relaţii publice de la Poliţia de Frontieră Suceava, comisar-şef Ilie Poroch-Seriţan, a precizat că joi, 24 mai a.c., în jurul orei 22.45, în Vama Siret, s-a prezentat la control, pe sensul de ieşire din ţară, un cetățean român în vârstă de 21 de ani, care conducea un autoturism marca Audi, cu număr de înmatriculare specific Marii Britanii.

„În urma controlului efectuat asupra documentelor de călătorie şi verificărilor efectuate în bazele de date, poliţiştii de frontieră au constatat că autoturismul figurează ca fiind bun căutat pentru confiscare, alerta fiind introdusă de către autoritățile din Marea Britanie”, a precizat comisarul-şef Ilie Poroch-Seriţan.

El  a menționat că polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire, iar autoturismul în valoare de aproximativ 18.400 lei a fost indisponibilizat la sediul Poliţiei de Frontieră până la finalizarea cercetărilor.

(M.T.)


Intră acum și în grupul de