Bărbat din Straja cercetat de polițiști după ce a fost prins cu un permis de conducere fals

Un bărbat de 54 de ani, din Straja, s-a ales cu dosar penal după ce a fost prins conducând cu un permis de conducere fals.

Potrivit IPJ Suceava, duminică, 27 mai a.c., în jurul orei 11.20, un echipaj din cadrul Poliţiei oraşului Vicovu de Sus a oprit pentru control pe un drum adiacent DJ 209G, din comuna Straja, autoturismul înmatriculat în străinătate condus de  un localnic de 54 de ani.

„Întrucât existau suspiciuni cu privire la autenticitatea permisului de conducere prezentat de conducătorul auto, care avea culorile mai intense decât cele ale unui permis de conducere valabil eliberat de autorităţile române, iar holograma de securitate era o imitație, polițiștii au efectuat verificări în bazele de date, constatând faptul că bărbatul nu figurează ca fiind posesor de permis de conducere”, a menționat Poliția Suceava.

Astfel, polițiștii au deschis un dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de „fals material în înscrisuri oficiale”, „uz de fals” şi „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fără permis de conducere”, ce va fi soluționat procedural.

(M.T.)