Ucrainean căutat de autoritățile din România, depistat în Vama Siret


Intră acum și în grupul de

Polițiștii de frontieră din cadrul PTF Siret au identificat şi predat autorităților competente un cetăţean ucrainean, condamnat la trei ani și șase luni de închisoare pentru săvârșirea infracțiunilor de contrabandă şi trecere frauduloasă a frontierei de stat.

Potrivit ofiţerului pentru relaţii publice de la Poliţia de Frontieră Suceava, comisar-şef Ilie Poroch-Seriţan, miercuri, 6 iunie a.c., în jurul orei 23.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Siret, s-a prezentat pe sensul de intrare în țară, un cetăţean ucrainean în vârstă de 28 de ani.

„Cu ocazia efectuării formalităților specifice, polițiștii de frontieră au constatat că pe numele bărbatului, Judecătoria Rădăuţi a emis un mandat de  executare a pedepsei cu închisoarea, acesta fiind condamnat la 3 ani și șase luni de închisoare pentru săvârșirea infracțiunilor de contrabandă şi trecere frauduloasă a frontierei de stat”, a spus comisarul-şef Ilie Poroch-Seriţan.

El a precizat că persoana în cauză a fost reținută şi ulterior predată unui echipaj din cadrul Poliţiei Oraşului Siret în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

(M.T.)


Intră acum și în grupul de