Bărbat care s-a îmbătat și și-a amenințat tatăl cu un pistol adus ilegal și a tras și un foc de armă, trimis în judecată de procurorii din Câmpulung Moldovenesc


Intră acum și în grupul de

 Un bărbat care s-a îmbătat și și-a amenințat tatăl cu un pistol adus ilegal din Cehia a fost trimis în judecată de procurorii din Câmpulung Moldovenesc.

Potrivit unui comunicat al Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung Moldovenesc, procurorii au dispus trimiterea în judecată, în stare de libertate, a lui V.D.I pentru  „nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor” și ”uzul de armă fără drept”.

Acesta este acuzat că în data de 21 septembrie 2014 între orele 16:30-17:00 a mers la domiciliul tatălui său, şi pe fondul unei stări conflictuale mai vechi, fiind în stare avansată de ebrietate, a tras în locuinţa sa, un foc de armă cu pistol cu glonţ cal. 5,6 mm pe care l-a deţinut ilegal.

Ancheta a mai stabilit că pistolul cu glonţ de calibru 5,6 mm pe care acesta l-a folosit în scop de ameninţare a tatălui său, a fost introdus ilegal în ţară, din Republica Cehă, la data de 21 decembrie 2013.


Intră acum și în grupul de