Tânăr din Ilișești încătușat după ce a fost prins conducând având un permis ucrainean falsificat. El refuzase să fie audiat la sediul Poliției

Un tânăr de 19 ani din Ilișești este cercetat pentru mai multe infracțiuni după ce a fost depistat, la volan, conducând un autoturism pe DN 17 și a prezentat un permis de conducere ucrainean falsificat.

Potrivit Poliției Județene Suceava, vineri după amiaza, un echipaj rutier din cadrul Poliţiei municipiului Suceava, a oprit pentru control pe DN 17, în afara localităţii Ilişeşti, autoturismul condus de un localnic de 19 ani, care a prezentat un permis de conducere auto eliberat de autorităţile ucrainene şi documentele autoturismului.

Întrucât existau suspiciuni cu privire la autenticitatea şi valabilitatea permisului de conducere, polițiștii i-au solicitat conducătorului auto să-i însoțească la sediul poliției pentru continuarea verificărilor, însă acesta a refuzat, motiv pentru care a fost încătușat.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat că tânărul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie auto.

Tânărul este cercetat penal pentru „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, complicitate la „fals material în înscrisuri oficiale” și „uz de fals”, dosarul urmând să fie soluționat procedural.(N.B.)

loading...