Tânăr băut și fără permis, prins de polițiști în timp ce conducea cu viteză, la Salcea


Intră acum și în grupul de

Un tânăr de 29 de ani, din municipiul Suceava, s-a ales cu dosar penal după ce a fost prins conducând cu viteză, băut și fără permis.

Potrivit IPJ Suceava, duminică, 10 iunie a.c., la ora 16.53, un echipaj din cadrul Poliţiei oraşului Salcea şi a Postului de poliţie Dumbrăveni a oprit pentru control  pe DN 29, din orașul Salcea, autoturismul condus de un bărbat de 29 de ani din municipiul Suceava, înregistrat cu pistolul radar în timp ce rula cu viteza de 79 km/h în localitate.

„Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,07 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei”, a menționat sursa citată.

Totodată, în urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că permisul de conducere al bărbatului figurează cu restricții – fără drept de circulație.

Astfel, polițiștii au deschis un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de „conducerea unui vehicul pe drumurile publice fără a deține permis de conducere„ și  „conducerea unui vehicul pe drumurile publice sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe ”, ce va fi soluţionat procedural.

(M.T.)


Intră acum și în grupul de