Femeie prinsă în Vama Siret cu 120 de pachete de țigări ascunse sub scaunul microbuzului pe care îl conducea


Intră acum și în grupul de

O femeie în vârstă de 43 de ani s-a ales cu o amendă de 5.000 de lei după ce a fost prinsă de polițiștii din Vama Siret cu 120 de pachete de țigări ascunse sub scaunul unui microbuz.

Potrivit ofiţerului pentru relaţii publice de la Poliţia de Frontieră Suceava, comisar-şef Ilie Poroch-Seriţan, duminică, 10 iunie a.c., în jurul orei 10.30, s-a prezentat în Punctul de Trecere Frontierei Siret, pe sensul de intrare în țară, o româncă în vârstă de 43 de ani, conducând un microbuz marca Volkswagen, înmatriculat în Ucraina.

„Existând suspiciuni că aceasta transportă țigări de proveniență ucraineană, polițiștii de frontieră împreună cu lucrătorii vamali au efectuat un control amănunțit asupra autoturismului, persoanei și bagajelor”, a menționat comisarul-şef Ilie Poroch-Seriţan.

El a precizat că a fost descoperită ascunsă şi nedeclarată, în vederea sustragerii de la controlul vamal, sub scaunul șoferului, cantitatea de 120 pachete de țigări, marca Compliment, de proveniență ucraineană.

Astfel, țigările în valoare de 180 lei au fost ridicate în vederea confiscării, iar femeia a fost sancționată contravențional cu amendă în valoare de 5.000 lei.

(M.T.)


Intră acum și în grupul de