Un bărbat din Rădăuți, băut și fără permis, a intrat cu mopedul într-un șanț


Intră acum și în grupul de

Un bărbat în vârstă de 50 de ani, din municipiul Rădăuți, a ajuns la spital după ce a intrat cu mopedul într-un șanț, la Măneuți.

Poliția Județeană Suceava a precizat că marți, 12 iunie a.c., la ora 20.00, în timp ce conducea mopedul pe raza satului Măneuți din comuna Frătăuții Vechi, un bărbat de 50 de ani, din municipiul Rădăuți, aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, a pierdut controlul asupra direcției de mers și a părăsit partea carosabilă, intrând într-un șanț.

Din accident, a rezultat rănirea uşoară a conducătorului mopedului, care a fost transportat  la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

„În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că bărbatul nu deţine permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule, iar mopedul nu este înregistrat. Din cauza leziunilor suferite, victima, nu a putut fi testată cu aparatul etilotest, însă, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei”, a precizat IPJ Suceava.

Bărbatul s-a ales cu dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „vătămare corporală din culpă”, „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, „conducerea unui vehicul neînmatriculat” şi „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, ce va fi soluționat procedural.

(M.T.)


Intră acum și în grupul de