Un cablu electric defect a provocat un incendiu într-o gospodărie din comuna Fundu Moldovei


Intră acum și în grupul de

O gospodărie din comuna Fundu Moldovei a fost cuprinsă de flăcări, joi,  14 iunie a.c., incendiul fiind anunțat printr-un apel la 112, la ora 23:00.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Suceava, slt. Alin Găleată, militarii Detașamentului de Pompieri Câmpulung Moldovenesc, împreună cu lucrătorii Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Fundu Moldovei, au intervenit cu trei autospeciale cu apă și spumă pentru localizarea și lichidarea incendiului.

„La sosirea echipajelor, ardea acoperișul unui grajd, construit din lemn, cu pericol de propagare la casa de locuit”, a spus Găleată, menționând că incendiul a fost lichidat la ora 0:20.

În urma incendiului au ars acoperișul grajdului pe o suprafață de aproximativ 60 mp, podul de grinzi din lemn pe 10 mp și circa o tonă de fân.

„Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost efectul termic al curentului electric, generat de un cablu electric defect”, a precizat slt. Alin Găleată.

Din fericire, nu s-au înregistrat victime omenești, iar pompierii au salvat locuința proprietarului, cu bunurile aferente.

(M.T.)


Intră acum și în grupul de