Accident grav cu doi răniți la Râșca: Un tânăr fără permis a intrat cu mașina într-un tractor


Intră acum și în grupul de

Două persoane au fost rănite, luni dimineața, la Râșca, după ce un tânăr fără permis de conducere a intrat cu mașina într-un tractor.

Potrivit Poliției Județene Suceava, luni la ora 1:45, în timp ce conducea autoturismul pe DJ 155A, din comuna Râșca, pe fondul lipsei de experiență în conducere, un localnic de 29 de ani, a intrat în coliziune cu un tractor staționat pe sensul său de deplasare.

Din accident, a rezultat rănirea gravă a conducătorului auto şi a unui bărbat de 25 de ani, din aceeași localitate, pasager în autoturism, care au fost transportaţi la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că, bărbatul de la volan nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie auto.

Din cauza leziunilor suferite, conducătorul auto nu a putut fi testat cu aparatul etilotest, însă, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În acest caz s-a deschis un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de „vătămare corporală din culpă” și „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere”, ce va fi soluționat procedural.


Intră acum și în grupul de