Ucrainean depistat în Vama Siret cu țigări de contrabandă ascunse în mașină. Bărbatul a primit interdicție de intrare în România cinci ani și a fost amendat cu 5000 de lei


Intră acum și în grupul de

Un ucrainean a primit interdicție de a intra în România timp de cinci ani și a fost amendat cu 5000 de lei pentru că a încercat să introducă țigări de contrabandă prin PTF Siret.

Potrivit Poliției de Frontieră Suceava, duminică,  la Punctul de Trecere a Frontierei Siret, judeţul Suceava, s-a prezentat pe sensul de intrare în țară, un cetățean ucrainean  de 41 de ani, Yiurii R., la volanul unui autoturism marca Lada, înmatriculat în Ucraina.

               Existând suspiciuni că acesta transportă țigări de proveniență ucraineană, polițiștii de frontieră împreună cu lucrătorii vamali au efectuat un control amănunțit asupra mașinii. Astfel, a fost descoperită ascunsă și nedeclarată, în vederea sustragerii de la controlul vamal, sub capota mașinii cantitatea de 470 pachete de țigări, marca Kent, de proveniență ucraineană.

Țigările, în valoare de 700 lei, au fost ridicate în vederea confiscării, iar șoferul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 5.000 lei.

Totodată, polițiștii de frontieră au făcut demersurile necesare pentru instituirea măsurii de interzicere a intrării în România pe o perioadă de 5 ani.


Intră acum și în grupul de