Femeie rănită într-un accident petrecut în afara localității Stroiești, după ce mașina în care se afla a fost izbită de un autoturism condus de o șoferiță care a încercat să evite o coliziune cu o autoutilitară


Intră acum și în grupul de

O femeie în vârstă de 59 de ani, din județul Dâmbovița, a fost rănită în urma unui accident petrecut luni dimineața, pe DN 17, în afara localității Stroiești.

Potrivit IPJ Suceava, luni, 18 iunie a.c., la ora 09.50, în timp ce conducea autoutilitara într-o curbă pe DN 17, în afara localității Stroiești, pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de drum, carosabilul fiind umed, un bărbat de 43 de ani, din comuna Ilişeşti, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a intrat în derapaj. Pentru a evita coliziunea, o femeie de 34 de ani din municipiul Suceava, ce conducea autoturismul în aceeaşi direcţie, pe banda a doua, a frânat brusc şi a virat spre dreapta, acroşând autoturismul condus de un bărbat de 59 de ani din județul Dâmbovița, pe care l-a proiectat într-un şanţ.

„Din accident, a rezultat rănirea uşoară a unei femei de 59 de ani din județul Dâmbovița, pasageră în autoturismul condus de bărbatul de 59 de ani”, a precizat IPJ Suceava.

Cei trei șoferi au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Polițiștii au deschis un dosar penal ce va fi soluţionat procedural.

(M.T.)


Intră acum și în grupul de