Un sucevean și-a omorât soția cu o singură lovitură de cuțit. El a fost reținut


Intră acum și în grupul de

Un sucevean care și-a omorât soția cu o lovitură de cuțit a fost reținut și prezentat, marți, Tribunalului Suceava cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Potrivit Parchetului Tribunalului Suceava, în cursul zilei de luni, pe fondul consumului de băuturi alcoolice şi a unei stări conflictuale casnice mai vechi, bărbatul i-a aplicat soției sale o singură lovitură de cuţit în zona cervicală, cauzându-i leziuni grave, care în scurt timp au condus la deces.

Potrivit sursei citate, luni,  un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de bărbat pentru violenţă în familie, cu raportare la infracţiunea de omor, dispunând la aceeaşi dată şi luarea faţă de inculpat a măsurii reţinerii pentru 24 de ore.

În cursul zilei de marți, judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Suceava a fost sesizat de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Suceava cu propunerea de luare a măsurii arestării preventive faţă de inculpat pentru 30 de zile.

 

Cauza este instrumentată de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava împreună cu poliţiştii din cadrul Inspectoratul de Poliţie Judeţean Suceava – Serviciul Investigaţii Criminale.

Cercetările în acest caz continuă în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor de fapt şi a stabilirii răspunderii penale.

Parchetul Tribunalului Suceava menționează că având în vedere stadiul anchetei penale, care se află în derulare, nu pot fi furnizate la acest moment alte informaţii referitoare la această cauză, însă, pe măsura derulării cercetărilor, va fi informată opinia publică.

 


Intră acum și în grupul de