Prefectul de Suceava a dispus verificarea legalității funcționării a 18 cămine de bătrâni din județ

Prefectul de Suceava, Mirela Elena Adomnicăi, a dispus, prin ordin, constituirea a două comisii  mixte care vor verifica legalitatea funcționării unor cămine de bătrâni  din județul Suceava.

Din aceste comisii fac parte reprezentanți ai Instituției Prefectului-Județul Suceava, în calitate de coordonatori ai echipelor, de la Agenția Județeană de Plăți și Inspecție Socială Suceava – AJPIS – Direcția de Sănătate Publică Suceava-DSP,  Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor – DSVSA, Inspectoratul pentru Situații de Urgență Suceava – ISU, Inspectoratul Teritorial de Muncă Suceava -ITM.

Potrivit unui comunicat al Prefecturii, vor fi verificate 18 cămine din județul Suceava, care aparțin de asociații, fundații, parohii sau primării, iar la finalul verificărilor va fi întocmit un raport  care va fi înaintat prefectului județului Suceava.

Activitatea de control a  comisiilor mixte se va desfăşura în perioada 20 iunie 2018 – 13 iulie 2018 și vizează verificarea modului în care unitățile de asistență socială  au dus la îndeplinire recomandările și măsurile stabilite în urma controlului efectuat anul trecut, în perioada 19 iunie  – 5 iulie, precizează sursa citată.(N.B.)

loading...