Tânăr din Șerbăuți, fără permis, cercetat de polițiști după ce a condus o mașină neînmatriculată și cu număr fals


Intră acum și în grupul de

Un tânăr de 21 de ani, din comuna Șerbăuți, s-a ales cu dosar penal după ce a condus, fără permis, o mașină neînmatriculată și cu număr fals.

Potrivit IPJ Suceava, miercuri, 20 iunie a.c., la ora 16.30, polițiștii din cadrul SPR 5 Dărmănești au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, părăsind partea carosabilă, în timp ce conducea autoturismul pe raza localității Călinești.

„La fața locului a fost identificat autoturismul avariat, conducătorul auto fiind identificat în persoana unui tânăr de 21 de ani, din comuna Șerbăuți”, a precizat Poliția Suceava.

În urma verificărilor, polițiștii au constatat că seria de șasiu nu figura în bazele de date, iar la verificarea plăcuțelor de înmatriculare s-a constat faptul că acestea corespund unui alt autoturism.

Astfel, șoferul a fost condus la sediul Secției de Poliție Dărmănești, unde s-a constatat faptul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Polițiștii au deschis un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de  „conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și „punerea în circulație a unui vehicul neînmatriculat și cu număr fals”.

(M.T.)

 


Intră acum și în grupul de