Un tânăr din Adâncata, elev al Școlii de Agenți de Poliție din Cluj Napoca, a prins un hoț care a furat borseta unui bătrân pe o stradă din Suceava


Intră acum și în grupul de

Un tânăr de 21 de ani, din comuna Adâncata, elev în ultimul an de studii al Școlii de Agenți de Poliție „Septimiu Mureșan” Cluj Napoca, a prins un hoț care a furat borseta unui bătrân, în plină zi, pe o stradă din Suceava.

Potrivit unui comunicat al IPJ Suceava, fapta s-a petrecut duminică, 24 iunie a.c., în jurul orei 14.30, pe raza municipiului Suceava, elevul Școlii de Agenți de Poliție fiind în permisie.

Polițiștii suceveni au menționat că tânărul se afla într-un autoturism, împreună cu câțiva prieteni, când a văzut cum un bărbat a smuls din mâna unei persoane vârstnice o borsetă și a fugit.

Astfel, Marian, tânărul din Adâncata, nu a ezitat să coboare imediat din vehicul și să îl urmărească pe autor pe o distanță de aproape un kilometru, reușind cu profesionalism să îl imobilizeze și să îl rețină până la venirea patrulei de poliție.

Borseta cu bunuri în valoare de peste 500 lei a fost predată proprietarului, acesta mulțimind polițiștilor și elevului erou.

Autorul faptei, identificat în persoana unui tânăr de 24 de ani, din comuna Hânțești, a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ,,tâlhărie”  și introdus în arestul IPJ Suceava.

„Spiritul civic, curajul și modul profesionist de intervenție ale acestui tânăr viitor polițist sunt garanția că, în câteva luni, va deveni un om de nădejde al comunității pe care o va deservi și va face cinste în continuare Poliției Române”, a precizat IPJ Suceava.

(M.T.)


Intră acum și în grupul de