Bărbat amendat cu 6.000 de lei după ce polițiștii din Vama Siret au descoperit aproximativ 1.000 de pachete cu țigări de contrabandă ascunse în podeaua unui autoturism


Intră acum și în grupul de

Polițiștii de frontieră suceveni au descoperit aproximativ 1.000 de pachete cu țigări de contrabandă ascunse în podeaua unui autoturism.

Potrivit ofiţerului pentru relaţii publice de la Poliţia de Frontieră Suceava, comisar-şef Ilie Poroch-Seriţan, duminică, 24 iunie a.c., în jurul orei 22.30, s-a prezentat în P.T.F. Siret, pe sensul de intrare în țară, cetățeanul român Petru Z., în vârstă de 37 de ani, conducând un autoturism marca Volkswagen.

„În baza unei analiza de risc, poliţiştii de frontieră împreună cu lucrătorii vamali au efectuat un control amănunțit asupra mașinii și bagajelor. Astfel, a fost descoperită ascunsă și nedeclarată, în vederea sustragerii de la controlul vamal, într-un loc special amenajat în podeaua autoturismului cantitatea de 988 pachete de țigări, marca Kent, de proveniență ucraineană”, a precizat comisarul-şef Ilie Poroch-Seriţan.

El a menționat că țigările în valoare de 1.300 lei au fost ridicate în vederea confiscării, iar șoferul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 6.000 lei.

Totodată, autoturismul marca Volkswagen, în valoare de 9.000 lei, a fost ridicat în vederea confiscării, deoarece avea spații special amenajate pentru transportul țigărilor.

(M.T.)


Intră acum și în grupul de