Urmărire pe străzile Sucevei, după un șofer care conducea băut și cu viteză

Un bărbat în vârstă de 34 de ani, din municipiul Suceava, este cercetat de polițiști după ce a condus băut și cu viteză.

Poliția Județeană Suceava a precizat că miercuri, 27 iunie a.c., la ora 02:07, un echipaj din cadrul Serviciului Rutier Suceava ce acționa pe strada Academician Vasile Grecu din municipiul Suceava a efectuat semnal de oprire unui autovehiculului care circula cu viteza de 77km/h, însă conducătorul auto nu s-a conformat, motiv pentru care s-a procedat la urmărirea acestuia, până pe strada Corneliu Coposu,  unde a fost blocat în trafic.

„Conducătorul auto a fost identificat în persoana unui localnic de 34 de ani şi a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0.65 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei”, a precizat Poliția Suceava.

Polițiștii au deschis un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, ce va fi soluționat procedural.

(M.T.)

loading...