Urmărire pe străzile Sucevei, după un șofer care conducea băut și cu viteză


Intră acum și în grupul de

Un bărbat în vârstă de 34 de ani, din municipiul Suceava, este cercetat de polițiști după ce a condus băut și cu viteză.

Poliția Județeană Suceava a precizat că miercuri, 27 iunie a.c., la ora 02:07, un echipaj din cadrul Serviciului Rutier Suceava ce acționa pe strada Academician Vasile Grecu din municipiul Suceava a efectuat semnal de oprire unui autovehiculului care circula cu viteza de 77km/h, însă conducătorul auto nu s-a conformat, motiv pentru care s-a procedat la urmărirea acestuia, până pe strada Corneliu Coposu,  unde a fost blocat în trafic.

„Conducătorul auto a fost identificat în persoana unui localnic de 34 de ani şi a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0.65 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei”, a precizat Poliția Suceava.

Polițiștii au deschis un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, ce va fi soluționat procedural.

(M.T.)


Intră acum și în grupul de