UPDATE Accident Milișăuți:O persoană a murit, iar alte trei sunt grav rănite în urma accidentului produs miercuri seara la Milișăuți


Intră acum și în grupul de

O persoană a murit, iar alte trei sunt grav rănite în urma accidentului produs miercuri seara la Milișăuți.

foto arhiva

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Suceava, slt. Alin Găleată, în accident au fost rănite patru persoane în urma unei coliziuni între un TIR și o autoutilitară.

Găleată a spus că informațiile inițiale au fost că în accident au fost rănite grav trei persoane care au rămas încarcerate în autoutilitară, dar ulterior s-a aflat că o a patra persoană rănită a fost preluată de un echipaj de ambulanță care se afla în trecere prin zonă înainte să ajungă echipajele ISU.

Din nefericire, persoana respectivă a murit.

El a menționat că celelalte trei persoane rănite au fost transportate la Compartimentul de Primiri Urgențe al Spitalului Rădăuți, dar urmează să fie transferate la Spitalul Județean Suceava, fiind grav rănite și cu multiple leziuni.

Potrivit Centrului INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române, accidentul s-a produs pe DN 2H, la kilometrul 8, în localitatea Milişăuţi.

Potrivit sursei citate, o autoutilitară a pătruns pe contrasens, unde a intrat în coliziune frontală cu un autocamion care circula regulamentar. În urma impactului au rezultat patru victime din autoutilitară, toate transportate la spital. Circulaţia rutieră este blocată pe ambele sensuri de mers, iar valorile de trafic sunt în creştere.

Circulația rutieră a fost reluată în jurul orei 20:50 fiind coloane de autoturisme pe ambele sensuri de mers.


Intră acum și în grupul de