Polițiștii suceveni au dat amenzi de peste 100.000 de lei, în cadrul unei acțiuni pentru prevenirea accidentelor rutiere produse pe fondul vitezei excesive


Intră acum și în grupul de

Serviciul Rutier Suceava și formaţiunile rutiere din cadrul polițiilor municipale și orășenești au organizat şi desfăşurat în zilele de marți și miercuri, 26 și 27 iunie a.c., o acţiune pe linia combaterii excesului de viteză şi a depăşirilor neregulamentare.

Potrivit IPJ Suceava, polițiștii au constatat două infracţiuni şi au aplicat 238 de sancţiuni contravenționale, în valoare de 104.145 lei, din care 165 pentru încălcarea regimului legal de viteză.

De asemenea, poliţiştii au reţinut 20 permise de conducere şi au retras cinci certificate de înmatriculare.

În cadrul acțiunii, marți, pe 26 iunie a.c., la ora 17.53, pe DN 2, în localitatea Oniceni, a fost înregistrat cu aparat radar din dotarea poliției autoturismul condus de un bărbat, care circula cu viteza de 114 km/h, pe un sector cu limită de 60 km/h.

Șoferul a fost sancționat contravențional, iar polițiștii i-au reținut permisul de conducere în vederea suspendării.

În aceeași zi, la, ora 19.11, pe DN 15C, din localitatea Boroaia, a fost înregistrat cu aparat radar din dotarea poliției, autoturismul condus de o femeie, care circula cu viteza de 101 km/h, pe un sector cu limită de 50 km/h.

Și în acest caz șoferița a fost sancționată contravențional și i s-a reținut permisul de conducere în vederea suspendării.

(M.T.)


Intră acum și în grupul de