Aproape 400 de kilograme de hribi, confiscate de polițiști de la un șofer oprit în trafic, la Vama


Intră acum și în grupul de

Polițiștii din cadrul Secției 14 Poliție Rurală Vama au confiscat, joi seară, aproape 400 de kilograme de hribi de la un șofer oprit în trafic.

Potrivit IPJ Suceava, joi, 28 iunie a.c., în jurul orei 22.40, o patrulă din cadrul Secției 14 Poliție Rurală Vama ce acționa la intersecția DN 17 cu DC Miclăușa, din comuna Vama, a oprit pentru control autoutilitara condusă de un bărbat de 41 de ani din municipiul Câmpulung Moldovenesc care transporta ciuperci.

Foto: ziarulunirea.ro

„Întrucât bărbatul nu a prezentat avizul de însoțire pentru marfa transportată, polițiștii au solicitat sprijinul organelor de specialitate care au procedat la inventarierea, cântărirea și clasificarea pe specie și calitate a produselor, rezultând cantitatea de 398 kg de ciuperci din specia hrib, de calitate inferioară, în valoare  de 1.194 lei”, a menționat Poliția Suceava.

Astfel, șoferul a fost sancționat contravențional conform Legii nr. 12/1990 privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi de producţie, comerţ sau prestări de servicii ilicite, republicată, iar cantitatea de 398 kg de ciuperci a fost confiscată și predată unei societăți comerciale de profil, în vederea respectării normelor legale incidente.

(M.T.)


Intră acum și în grupul de