Ion Lungu a verificat lucrările de asfaltare din municipiu: Am cerut constructorilor să suplimenteze forța de muncă pentru că vrem să asfaltăm cât mai mult în acest an


Intră acum și în grupul de

Primarul Ion Lungu a verificat, joi, stadiul lucrărilor de asfaltare, atât pe reparații, cât și pe investiții, în oraș și a cerut constructorilor să suplimenteze forța de muncă pentru că dorește să se asfalteze cât mai mult în acest an.

Lungu a inspectat la fața locului a trei puncte de lucru, respectiv reparațiile la bulevardul principal în cartierul Obcini,  strada Curtea Domnească și lucrările de modernizare a străzii Bogdan Vodă și că a constatat că se lucrează, dar își dorește o accelerarea a lucrărilor de asfaltate în municipiu.

„Am cerut constructorilor să suplimenteze forța de muncă la toate obiectivele vizitate, însă aceștia și-au motivat ritmul lent de desfășurare a lucrărilor prin faptul că nu au personal suficient. Ne dorim să asfaltăm cât mai multe străzi în această vară, având un buget destul de generos pentru reparații și investiții (străzi) de 26.075.926 lei”, a spus Lungu.

Primarul Sucevei și-a exprimat și miercuri, în conferința săptămânală de presă, dezamăgirea în ceea ce privește lucrările de asfaltare din municipiu și a spus că este de datoria constructorilor să respecte contractele pentru care au licitat și le-au semnat.

El a spus că toți sucevenii suferă din acest motiv și că scuza constructorilor este lipsa forței de muncă.(T.B.)


Intră acum și în grupul de