Doi suceveni au primit interdicție de a se apropia 60 de zile de un restaurant din Cacica. Ei au fost plasați sub control judiciar după ce au provocat un scandal în local și au produs mai multe distrugeri

Doi suceveni au primit interdicție de a se apropia în următoarele 60 de zile de un resturant din Cacica. Cei doi au fost inculpați într-un caz de lovire sau alte violențe, distrugere și tulburarea liniștii și ordinii publice, fiind plasați sub control judiciar.

Parchetul de pe lângă Judecătoria Gura Humorului a anunțat că a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de două persoane  care în noaptea de 30 iunie, în jurul orei 02,30,în timp ce se aflau pe terasa unui restaurant din comuna Cacica, au lovit trei persoane aruncând asupra lor cu bunuri de pe terasă, respectiv scaune, sticle şi alte obiecte.

Totodată, cei doi ar fi distrus o placă de granit ce se afla pe fântâna amenajată pe terasă, precum şi uşa de termopan ce face accesul în demisolul terasei prin aruncarea cu bunuri , cauzând un prejudiciu în valoare de 6.200 lei, prin violenţele comise tulburând ordinea şi liniştea publică.

Faţă de cei doi a fost dispusă măsura reţinerii pentru 24 ore,  iar prin ordonanţa procurorului de caz din data de 05 iulie s-a dispus luarea măsurii controlului judiciar pe o perioadă de 60 zile faţă de ambii inculpati, stabilindu-se mai multe obligaţii printre care şi aceea de a nu se apropia de persoanele vătămate şi de a nu se deplasa la sediul restaurantului unde a avut loc săvârşirea infracţiunilor.

 

loading...