Un rădăuțean băut care circula cu viteză excesivă în Bivolărie, urmărit în trafic de polițiști care au reușit blocarea acestuia


Intră acum și în grupul de

Un șofer care circula cu viteză excesivă în Bivolărie a fost urmărit în trafic și blocat după ce acesta a refuzat să oprească la semnalele polițiștilor.

Potrivit Poliției Județene Suceava, în cursul zilei de sâmbătă, în timp ce acționa pe DN 2H, în localitatea Bivolărie, din orașul Vicovu de Sus, un echipaj de poliție a efectuat semnal regulamentar de oprire autoturismului condus de un bărbat de 38 de ani din municipiul Rădăuţi, înregistrat de aparatul radar în timp ce rula cu viteza de 92 km/h pe un segment de drum unde viteza limită de deplasare este de 50 km/h.

Șoferul maținii nu s-a conformat, motiv pentru care, s-a procedat la urmărirea acestuia, reușindu-se blocarea pe DN 2E, în localitatea Vicovu de Sus.

Întrucât emana halenă alcoolică, polițiștii i-au solicitat conducătorului auto să se supună testului cu aparatul etilotest, însă acesta a refuzat, după care, la spital, a refuzat și recoltarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „refuzul sau sustragerea conducătorului unui vehicul de a se supune prelevării de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei”, ce va fi soluționat procedural.

Serviciul Rutier Suceava a organizat, sâmbătă, o acţiune în zonele Rădăuţi şi Vicovu de Sus pentru prevenirea și combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere fiind constatată o infracţiune, aplicate 58 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 25.500 lei și reținute 4 permise de conducere. (N.B.)


Intră acum și în grupul de