La trei luni de la inaugurare, Zona de Agrement Tărărași este iluminată pe timp de noapte și are și punct de prim ajutor medical. Programul de funcționare a fost prelungit până la ora 23:00


Intră acum și în grupul de

La trei luni după ce a fost inaugurată s-a reușit finalizarea lucrărilor pentru asigurarea iluminatului public în  Zona de Agrement Tătărași.

Viceprimarul Sucevei, Marian Andronache, a declarat pentru News Bucovina că programul de funcționare se va prelungi până la ora 23:00 în perioada de vară, iar de la 1 septembrie zona de agrement va fi deschisă până la ora 22:00.

Andronache a menționat că se lucrează la proiectarea pentru partea a doua  a proiectului care prevede implementarea unor sisteme de tiroliană și escaladă pentru copii și separat pentru adulți, grup de cișmele cuplat cu sisteme de udare spații verzi, extinderea sistemului de alei de pavele și piatră către noile obiective, pistă  de bowling și sistem de camere video, dar se vor monta balustrade de protecție în zona de drum a lacului superior  și se vor planta specii de foioase și arbuști în zonele deficitare.

Viceprimarul Sucevei a anunțat că la Zona de Agrement Tărărași este funcțional și un punct de prim ajutor medical.

„Avem asistență medicală. S-a încheiat un contract cu o firmă specializată. Are personal care să acorde primul ajutor, iar firma are și o ambulanță”, a spus viceprimarul.(T.B.)

 

 


Intră acum și în grupul de