Un bărbat din Salcea a rămas fără 13.000 de euro pe care i-a pus în sertarul unei comode și care a fost returnată pentru că avea un defect. Un angajat al firmei care a vândut mobila este cercetat pentru furt


Intră acum și în grupul de

Un bărbat din Salcea a rămas fără 13.000 de euro, bani pe care i-a pus într-o borsetă pe care o ținea într-un sertar al unei comode, corp de mobilier pe care l-a returnat firmei pentru că avea un defect de fabricație.

Sora bărabtului, care cumpărase mobila a găsit borseta la firma unde a returnat-o mobila, dar fără bani și a sesizat vineri Poliția prin 112 și a reclamat situația.

Potrivit cercetărilor Poliției, femeia a cumpărat în data de 9 iulie de la o societate de profil cu sediul în Suceava, o comodă cu sertare pe care a transportat-o la imobilul fratelui său de 37 ani, din orașul Salcea, dar în momentul când mobila a fost asamblată s-a constatat că aceasta prezenta un defect din fabrică. Femeia a luat legătura cu reprezentanții societății stabilind să o înlocuiască la o dată ulterioară.

În acest timp, în sertarele comodei, fratele femeii a depozitat mai multe bunuri, printre care și o borsetă în care se aflau acte, precum și sumele de 12.000 euro și 4.500 lei.

 Ulterior, joi după amiaza, la domiciliul fratelui femeii au venit doi angajați ai societății de mobilă care au ridicat mobila și au transportat-o la sediul din Suceava.

Ulterior bărbatrul de 37 de ani și-a dat seama că a uitat să ia borseta cu banii și actele din sertar, iar în jurul orei 21.20 acesta a luat legătura telefonic cu reprezentanții societății, care i-au comunicat să se prezinte la sediul societății, în ziua următoare, ora 09.00.

A doua zi bărbatul de 37 de ani și sora acestuia s-au prezentat la sediul societății în cauză, au găsit borseta într-unul dintre sertarele mobilei, dar fără sumele de 12.000 euro și 4.500 lei.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ,,furt”.

În urma măsurilor întreprinse de polițiști s-a reușit identificarea persoanei bănuite de comiterea faptei, respectiv un bărbat de 40 ani, angajat al societății de mobilă, iar prejudiciul a fost recuperat în totalitate.

Polițiștii suceveni atrag atenția cu privire la respectarea unor măsuri de siguranță minime atunci când manipulează sau depozitează sume de bani.

„Momentele de neatenție sau superficialitatea pot duce la pagube însemnate. Totodată, îndemnăm cetățenii să păstreze sumele mari de bani în unități bancare astfel încât riscul furturilor să fie limitat”, precizează Poliția Suceava. (N.B.)


Intră acum și în grupul de