Un șofer băut a intrat cu mașina în gardul unei case din municipiul Suceava


Intră acum și în grupul de

Un bărbat în vârstă de 53 de ani, din municipiul Suceava, s-a ales cu dosar penal după ce a condus băut o mașină și a provocat un accident rutier.

Poliția Județeană Suceava a precizat că luni, 23 iulie a.c., la ora 14.46, Poliția Municipiului Suceava a fost sesizată cu privire la faptul că pe strada Fântâna Albă din municipiul Suceava a avut loc un accident soldat cu pagube materiale.

„La faţa locului s-a stabilit faptul că, în timp ce conducea autoturismul pe strada Fântâna Albă din municipiul Suceava, un bărbat de 53 de ani a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a intrat în gardul unui imobil din zonă”, a arătat IPJ Suceava.

Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,42 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Polițiștii au deschis un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau altor substanțe”, ce va fi soluţionat procedural.

(M.T.)


Intră acum și în grupul de