O elevă a Colegiului Național „Petru Rareș” Suceava s-a calificat pentru a participa la Olimpiada Internațională de Limba franceză


Intră acum și în grupul de

O elevă a Colegiului Naţional “Petru Rareş” Suceava face parte din lotul României care va participa la Olimpiada Internaţională de Limba franceză, ce va fi organizată în luna septembrie, în Republica Macedonia.

Inspectorul școlar pentru limbi moderne din cadrul Inspectoratului Şcolar Judeţean Suceava, prof. dr. Constantin Tiron a declarat, joi, că eleva Teodora-Iuliana Juncu, din clasa a XI-a, de la Colegiul Naţional “Petru Rareş” Suceava, s-a calificat în vederea participării la Olimpiada Internaţională de Limba Franceză, ca urmare “a rezultatului de excepție” de la etapa națională a Olimpiadei de Limbi Romanice – Limba Franceză, desfăşurată la Buzău, unde a obţinut premiul I.

Profesorul Constantin Tiron a precizat că lotul care va reprezenta România la Olimpiada Internațională de Limba Franceză va fi format din șase elevi, printre aceştia numărându-se şi eleva suceveană Teodora-Iuliana Juncu.

El le-a urat succes atât elevei, cât şi profesorilor îndrumători Laurica Ciurari și Luminiţa Mocanu.

De menţionat este că Olimpiada Internaţională de Limba Franceză se va desfășura la Ohrid, în Republica Macedonia, în perioada 15-19 septembrie 2018.

(Liliana Bujdei)

.


Intră acum și în grupul de