Un sucevean băut care conducea mașina în zig-zag pe E 85 între Cumpărătura și Suceava, oprit în trafic de polițiști după o sesizare la 112


Intră acum și în grupul de

Un sucevean în vârstă de 58 de ani este cercetat penal după ce a fost depistat în trafic conducând mașina deși consumase băuturi alcoolice.

Potrivit Poliției Județene Suceava, vineri, poliția a fost sesizată prin 112 că pe DN 2, dinspre localitatea Cumpărătura spre municipiul Suceava, un autoturism se deplasează haotic, existând posibilitatea ca șoferul să fie sub influenţa băuturilor alcoolice.

 La faţa locului s-a deplasat de urgență un echipaj de poliție, fiind identificat vehicului și șoferul acestuia în persoana unui bărbat de 58 ani, din municipiul Suceava.

Întrucât acesta emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 1,21 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care i s-au prelevat probe biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei

În acest caz s-a  întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”. (N.B.)


Intră acum și în grupul de