Patru mașini avariate și o femeie rănită, în urma unui accident produs la Şcheia


Intră acum și în grupul de

Patru mașini au fost avariate, iar o femeie de 41 de ani a fost rănită în urma unui accident produs marți dimineață pe strada Aviatorului din comuna Şcheia.

Poliția Județeană Suceava a precizat că accidentul a avut loc la ora 09.20, după ce o femeie de 39 de ani, din municipiul București, nu a păstrat distanţa regulamentară în mers faţă de autoturismul condus în faţa sa de o femeie de 41 de ani, din municipiul Câmpulung Moldovenesc şi a intrat în coliziune cu acesta, după care, a ricoşat şi a acroşat alte două autoturisme, unul condus de un bărbat de 50 de ani, din municipiul Câmnpulung Moldovenesc  şi celălalt de o femeie de 66 de ani, din municipiul Suceava.

„Din accident a rezultat rănirea uşoară a conducătoarei auto de 41 de ani care a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale”, a menționat Poliția Suceava.

Șoferii mașinilor implicate în accident au fost testaţi cu apartul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Polițiștii au deschis în acest caz un dosar penal ce va fi soluţionat procedural.

(M.T.)


Intră acum și în grupul de