Șoferi din Sucevița și Boroaia, prinși de polițiști în timp ce conduceau băuți


Intră acum și în grupul de

Doi bărbați, unul de 44 de ani, din comuna Sucevița, și unul de 44 de ani, din Boroaia, s-au ales cu dosare penale după ce au fost prinși în trafic în timp ce conduceau sub influența băuturilor alcoolice.

Potrivit Poliției Județene Suceava, marți, 31 iulie a.c., la ora 05.55, polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Marginea au oprit pentru control, pe DN 2E din comuna Marginea,  autoutilitara condusă de un bărbat de 44 de ani, din comuna Sucevița.

Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,67 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

De asemenea, miercuri, 1 august a.c., la ora 00.50, un echipaj din acdrul Secţiei Poliţie Rurală 1 Vadu Moldovei, au oprit pentru control, pe raza comunei Boroaia, autoturismul condus de un localnic de 44 de ani.

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,64 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În ambele cazuri polițiștii au deschis dosare penale pentru săvârşirea infracţiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau altor substanțe”.

(M.T.)

 


Intră acum și în grupul de