Peste 170 de amenzi date de polițiștii suceveni în cadrul unei ample acțiuni de prevenire și combatere a delictelor silvice


Intră acum și în grupul de

Poliţiştii din cadrul IPJ Suceava, sub coordonarea Serviciului Ordine  Publică – Biroul de Combatere a Delictelor Silvice, au acționat în  perioada 17 – 31 iulie a.c. în sistem integrat pentru prevenirea și combaterea activităților ilegale din domeniul circulației, depozitării, prelucrării și comercializării materialului lemnos.

Potrivit Poliției Județene Suceava, în cadrul acțiunii au fost efectuate 46 de controale, din care: pe drumuri publice – 43; în fondul forestier – 2;  în locuri de depozitare – 1.

„Au fost constatate 6 infracțiuni și au fost aplicate 173 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 66.805 lei, fiind confiscat și material lemnos în  valoare de 3.375 lei”, a precizat Poliția Județeană.

Sursa citată a menționat că la acțiune au participat 74 de polițiști sprijiniți de 3 lucrători din cadrul Gărzii Forestiere Suceava și 6 lucrători din cadrul Direcției Silvice și Ocoalelor Silvice.

(M.T.)


Intră acum și în grupul de