Bărbat din Dumbrăveni, reținut de polițiști după ce a fost prins în trafic băut și fără permis. El a fost trimis în judecată de încă două ori pentru conducere fără permis


Intră acum și în grupul de

Un bărbat de 41 ani, din Dumbrăveni, a fost reținut în arestul Poliției Județene Suceava, după ce a fost prins de mai multe ori conducând fără permis.

Potrivit IPJ Suceava, miercuri, 1 august a.c., în jurul orei 21:00, o patrulă formată din polițiști din cadrul Posturilor de Poliţie Dumbrăveni şi Siminicea a oprit pe un drum comunal clasificat de pe raza localității Dumbrăveni autoturismul condus de un bărbat de 41 ani, localnic.

„Având în vedere antecedentele bărbatului s-a procedat la încătuşarea șoferului, întrucât ultima dată când acesta a fost depistat în flagrant conducând autoturisme pe drumurile publice fără permis de conducere a sărit de la volan pe bancheta din spate, încercând să se sustragă controlului”, a precizat Poliția Suceava.

Sursa citată a menționat că șoferul a fost verificat în bazele de date, ocazie cu care s-a stabilit că nu figurează ca fiind posesor al permisului de conducere, iar în urma testării cu aparatul etilotest rezultatul a fost de 0,32 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Poliția Suceava  a precizat că prin ordonanţa organelor de cercetare penală din data de 1 august a.c., s-a dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale, sub aspectul comiterii infracţiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fără permis de conducere”.

„Având în vedere că până în prezent suspectul a fost trimis în judecată de încă două ori tot pentru săvârşirea infracţiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fără permis de conducere”,  s-a dispus măsura reţinerii preventive pe o perioadă de 24 ore a bărbatului de 41 de ani, fiind introdus în arestul IPJ Suceava, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava, în vederea luării unei măsuri preventive”, a mai arătat Poliția Suceava.

(M.T.)


Intră acum și în grupul de