Șofer băut și cu permisul reținut, prins de polițiștii din Vicovu de Sus la volanul unei mașini înmatriculate în Marea Britanie


Intră acum și în grupul de

Un tânăr de 27 de ani, din Brodina, este cercetat de polițiști după ce a condus băut și fără permis, o mașină înmatriculată în Marea Britanie.

Poliția Județeană Suceava a precizat că vineri 3 august a.c., în jurul orei 03.00, o patrulă de poliţie din cadrul Poliţiei oraşului Vicovu de Sus ce se afla în exercitarea atribuţiilor de serviciu, supraveghere şi control a traficului rutier pe DJ 209G pe raza comunei Brodina, sat Sadău, a oprit pentru control autoturismul înmatriculat în Marea Britanie, condus de un tânăr de 27 ani, localnic.

Tânărul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o valoare de 0.75 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la Spitalul Municipal Rădăuți, i s-au recoltat două probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Polițiștii au constatat că tânărul  figurează cu permisul de conducere „cu restricții reținut”, iar în cauză efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și „conducerea unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice”.

(M.T.)


Intră acum și în grupul de