Mii de pachete cu țigări de contrabandă ascunse în rezervoarele cu apă ale unei locomotive ce tracta un tren internațional de marfă pe ruta Vadu Siret-Suceava


Intră acum și în grupul de

Polițiștii de frontieră suceveni au găsit mii de pachete cu țigări de contrabandă ascunde în rezervoarele cu apă ale unei locomotive care circula pe ruta Vadu Siret-Suceava.

 

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliției de Frontieră Suceava, comisar șef Ilie Poroch Serițan, sâmbătă,  în Punctul de Trecere a Frontierei Vicşani feroviar poliţiştii de frontieră suceveni împreună cu lucrătorii vamali au efectuat un control amănunţit asupra trenului internaţional de marfă care circula pe ruta Vadu Siret-Suceava, aflat pe sensul de intrare în România.

Astfel, au fost descoperite, în rezervoarele cu apă ale locomotivei, ambalate în folie de plastic, cantitatea de 3.618 pachete ţigări, de diferite mărci, de provenienţă ucraineană.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că ţigările aparţin unui număr de cinci cetățeni români, cu vârste cuprinse între 42 și 56 de ani, toți domiciliați pe raza județului Suceava.

Ţigările în valoare de 5.427 lei au fost ridicate în vederea confiscării, iar cei cinci suceveni au fost sancţionați contravenţional, de către lucrătorii vamali, cu amendă în valoare de 10.000 lei fiecare.(N.B.)


Intră acum și în grupul de