Rechizitele esențiale în prima zi de școală costă, în medie, 350 de lei-studiu OfficeStuff.ro

Noul an şcolar se apropie cu paşi repezi, iar pregătirea ghiozdanului este o prioritate în această perioadă, dar bugetul este un element important în luarea deciziilor astfel încât pentru a acoperi toate nevoile, părinţii trebuie să scoată din buzunar, în medie, 350 lei, se arată într-un comunicat OfficeStuff.ro

Astfel, ghiozdanul este cel mai important accesoriu ce trebuie achiziționat. Pe lângă acesta, lista de cumpărături trebuie să mai cuprindă: penar, creioane, stilou, creioane colorate, radieră, ascuțitoare, riglă, acuarele, bloc de desen, carioci, caiete, coperte pentru cărţi.

Pentru un ghiozdan echipat complet, pe listă se mai pot adăuga şi alte rechizite, precum seturi pentru geometrie, pixuri, cutie pentru mâncare sau calculator de buzunar. Nu trebuie pierdut însă din vedere faptul că medicii recomandă ca ghiozdanul să fie cât mai uşor pentru a evita problemele de sănătate ale copilului.

“În această perioadă, aproximativ 50% dintre clienții noștri cumpără rechizite pentru școală. Bugetul minim pentru cumpărături, dacă nu luăm în calcul și uniforma și echipamentul sportiv, este de 200 de lei, dar în medie părinții investesc aproximativ 350 de lei pentru toate rechizitele. Pentru a economisi bani şi pentru a evita achiziționarea unor lucruri de care copiii nu au nevoie, părinţii ar trebui să întrebe la şcoală ce nu poate lipsi din ghiozdanul copilului”, a declarat Corina Riza – Marketing Manager OfficeStuff.ro.

Prețul rechizitelor variază în funcție de modelul dorit, dar suma minimă pentru achiziționarea unui ghiozdan este de 50 lei, acesta reprezentând și cel mai scump accesoriu pentru școlari. Celelalte produse au prețuri și mai accesibile: prețul unui stilou pornește de la 5 lei, al unui caiet de matematică sau dictando de la un leu, iar a unui bloc de desen de la 1,7 lei.

Cele mai vândute produse sunt cele colorate sau cu personaje din filmele de desene animate, în cazul copiilor cu vârsta de până la 14 ani. Liceenii se orientează, mai degrabă, spre produse mai în pas cu moda, ba chiar aleg 2-3 variante ale aceluiași produs pentru a se putea asorta pe parcursul anului școlar.

OfficeStuff.ro este o afacere de familie din Brașov care crede cu tărie în importanța lucrurilor bine făcute, lucruri în care investesc zi de zi pasiune și efort.

Oricât de departe va ajunge tehnologia și oricât de mult ne ușurează ea viețile, obiectele simple, frumoase, utile și de calitate vor avea mereu rolul lor și de aceea, OfficeStuff.ro oferă o varietate de instrumente de exprimare, care te vor ajuta întotdeauna să îți manifești profesionalismul, creativitatea și ambiția, atât la birou, cât și acasă.

Platforma OfficeStuff.ro comercializează produse de birotică, papetărie și rechizite.